zaterdag 5 september 2015

Terug naar school!

En we zijn de eerste schoolweek begonnen met veel te spelen in de klas.  Zoveel nieuw speelgoed en zoveel nieuwe speelhoekjes moesten natuurlijk nog ontdekt worden door onze kapoenen.  En dit hebben ze dan ook met veel plezier gedaan.
 Fietsen in de gang.
 En we hebben ook al enkele dingen gemaakt de voorbije week.  Hier zijn onze kleuters een prent aan het inkleuren voor aan hun boekentas te hangen.
 En Tibe die jarig was in de grote vakantie hebben we ook nog gevierd in de klas.  Wat een feest was het die dag.  We hebben hard gezongen en gedanst.  En lekker gesmuld van overheerlijke cupcakes.
 Nog wat sfeerfoto's van het spelen in de klas.
 Op een ochtend kwamen we in de klas en alle spullen waren uit de boekentasjes gevallen.  Onze kleuters hebben met veel plezier alle spullen terug in de juiste kleur van boekentas helpen leggen.
We hebben ook al geluisterd naar enkele mooie prentenboeken rond 'terug naar school'
 Hier zijn onze kleuters hun eigen stempel die ze de eerste schooldag al hadden mogen kiezen aan het afdrukken op een blad.  Zo oefenen ze deze techniek al eens.
 Werkje maken waarbij onze kleuters 2 dezelfde boekentassen bij elkaar moesten zoeken en deze dan naast elkaar moesten opkleven.  Dit hebben ze super goed gedaan!
Volgende week gaan we nog verder werken rond 'de hoeken van de klas'.  We gaan dan nog luisteren naar enkele mooie verhaaltjes, ons versje verder oefenen, vanalles knutselen en de klas nog verder ontdekken.  Ik kijk er alvast naar uit.  Jullie hopelijk ook :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten