zondag 6 december 2015

Sinterklaas (deel 2)

We zijn deze week begonnen met het kijken naar een filmpje van koekeloere rond Sinterklaas. Door op onderstaande link te klikken kan je het nog eens terug bekijken.
Dan zijn we weer beginnen knippen.  Onze kleuters moesten de voorwerpen die van Sinterklaas waren onder Sinterklaas plakken en die van zwarte Piet onder zwarte Piet.  Dit hebben ze prima gedaan. 
 
We hebben ook naar dit hele mooie verhaal geluisterd.
 Dinsdag waren alle kleuters in de nm gaan oefenen voor het grootouderfeest in de zaal behalve wij en de kleuters van juf Linda dus hebben we er ook van geprofiteerd dat onze kleuters eens door de 2 gangen konden fietsen.  En dit vonden ze geweldig!
 Spelen in de klas.
 En onze prachtige zakken van zwarte Piet om op ons hoofd te zetten voor als de Sint komt.
 Dinsdagavond hadden we onze schoen gezet in de klas waarbij we een brief hadden gestoken waar op stond wat we allemaal graag zouden willen hebben om in de klas mee te spelen.  En toen we woensdag weer in onze klas kwamen zagen we dat de Sint was langs geweest.  Want er lagen overal koekjes en de flesjes waren leeg en de wortel en het klontje suiker waren weg.
 Juf Petra had dit mooie verhaal ook bij op woendag waarbij Spiekpietje vanalles kwijt was.  En onze kleuters moesten helpen om alles terug te vinden.
 We hebben ook genoten samen met de kleuters van juf Linda van tik tak.  Een moment waar we telkens weer naar uit kijken.
 En op donderdag was het dan eindelijk de dag waar onze kleuters al 2 weken lang naar hadden uitgekeken.  De komt van Sinterklaas en zijn Pieten.  Meer foto's kan je vinden op de website van school.
 En nadien hebben we dus hard kunnen spelen met al dat nieuwe speelgoed.  Bedankt Sinterklaas.  Hopelijk kom je volgend jaar weer terug.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten