zondag 11 november 2018

Themaloze week

We zijn na de vakantie begonnen met een themaloze week.  Hierbij hebben onze kleuters zelf inbreng gehad in wat ze allemaal wilden doen.  Zo hebben ze o.a. veel getekend met de stiften, we hebben ook vrij geschilderd, ze hebben zelf gekozen met welk speelgoed ze allemaal wilden spelen, we hebben enkele spelletjes gespeeld,...
En we hebben ook een nieuw kindje verwelkomd in onze klas nl. Nicole.  Dat maakt dat we nu met 20 kleuters in de klas zitten.

















 En Anna was de afgelopen week ook jarig.  Dus het was weer feest!



 Tekenen op de lichtbak hebben we deze week ook voor de eerste keer gedaan.  En dit vonden ze super leuk.  Sommige konden dit dan ook al heel goed.










 En met het mooie weer hebben we ook buiten gefietst in de namiddag.  Zalig gewoon!



 Dit verhaal heb ik 2 X moeten vertellen van onze kapoenen.  Blijkbaar vonden ze dit zo mooi dat ze het nog een keertje wilden horen.
 En na het liedje van de schrijfdans 'pannenkoeken' zijn juf Lore en ikzelf samen aan de slag gegaan met de kleuters om zelf pannenkoeken te maken.  Tijdens het maken van het deeg hebben we het liedje verschillende keren opgezet en meegezongen.  En nadien smullen maar!











 Het bakken van de pannenkoeken was blijkbaar heel mooi op te zien want verschillende kleuters namen een stoeltje en gingen erbij zitten :-)





 En omdat juf Nadia ziek is geworden en ze nog geen vervanging hadden voor vrijdagnamiddag mochten de leerlingen van het 3de lj. nog eens in de kleuterklas komen spelen bij juf Lore en mezelf.  En dit vonden zowel onze kleuters als de leerlingen van het 3de super leuk.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten