vrijdag 22 november 2019

Paddenstoelen en kabouters

Omdat het maandag 11 november was hadden we een extra dagje weekend gehad.  Dus onze week was een beetje korter dan anders.  Maar we zijn er direct ingevlogen.  Het moeke van Lou is 's morgens een verhaal komen voorlezen in onze klas.  Dit vonden onze kleuters heel leuk.


 Nadien zijn we de verjaardag van Emily gaan vieren want zij was jarig op maandag 11 november.


 Hier zijn onze kleuters in het nieuwe fotoboek van de grootouders aan het kijken.  Nu hebben ze 2 fotoboeken waar ze ontzettend graag in kijken.
 Hier zijn onze kapoenen met plasticine stippen aan het boetseren op de paddenstoelen.

 Hier zijn we een spelletje aan het spelen dat Emily bij zich had in de verjaardagstas.  Dit vonden ze heel plezant om te spelen. 


 In de poppenkamer konden ze zich verkleden als echte kabouters.  En er stond ook een grote paddenstoel waar ze konden gaan onder zitten.




 Natuurlijk hebben we ook weer hard gepuzzeld. 




 Kleurenspel spelen waarbij onze kapoenen de kabouters terug in het juiste kabouterhuisje moesten leggen.




 En nadien mochten onze kleuters zelf aan de slag gaan door de kabouters onder het juiste gekleurde paddenstoelenhuisje te kleven.  Dit hebben ze super goed gedaan!








 De oma en opa van Roos zijn ook een verhaal komen vertellen in onze klas.  Ook aan hen een super dikke merci!


 Telspel spelen waarbij onze kleuters evenveel kabouters moesten nemen als het aantal stippen op de paddenstoelen.
 En omdat de oma en opa van Roos nog graag wat bleven spelen in onze klas hebben ze nog een lotto spel gespeeld.  Dit vonden zowel onze kapoenen als zijzelf heel plezant.






 Hier zijn we een cadeautje aan het maken voor de grootouders.



 Het moeke van Tibo is in de klas enkele leuke spelletjes komen spelen.  Hopelijk heeft zij er evenveel van genoten als onze kapoenen.  Dank je wel hiervoor!






 We hebben ook nog naar een filmpje gekeken van koekeloere.  Daaruit hebben we geleerd dat je nooit zomaar paddenstoelen mag opeten die in het bos groeien.  Want daar kan je heel ziek van worden.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten