zondag 7 oktober 2018

De dierentuin week 1

We hebben geluisterd naar dit mooie verhaal van 'Anna in de dierentuin'.  We hebben besproken welke verschillende dieren ze allemaal was tegengekomen en hebben deze dan eens nagedaan.
Dan hebben we het knippen nog eens geoefend.  Knippen op een lijn.  Sommige deden dit al heel goed, voor andere was het nog wat moeilijk.  En wat konden we nu doen met al deze geknipte reepjes papier?  Daar hebben we een leeuw van gemaakt en het resultaat is prachtig!









 Imte had puzzels van dieren uit de dierentuin meegebracht naar de klas.  En dat vonden ze super leuk om hiermee te kunnen spelen.




 En onze fotoboeken van de ouders en grootouders waar jullie zoveel werk hebben ingestopt zijn ook eindelijk klaar.  En wat hebben ze daar al vaak in gekeken.  Zoals elk  jaar gaan dit waarschijnlijk weer de lievelingsboeken van onze kapoenen worden.

 En zoals elke vrijdag hebben we samen met juf Lore weer schrijfdans gedaan.  Deze keer hebben we eerst met speelgoedauto's op papier gereden tussen en rond de stippen.  En daarna hebben ze dit met wasco herhaald.  De resultaten zijn heel mooi en onze kapoenen hebben er weer van genoten.

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten